Nocebo
Gudrun Østergaard
adf

Det hvide lyste med røde blodkar i hans øjne. Overlæben krængede sig op i et vrængende smil så hans spidse hjørnetænder blev blottet. Einar følte trang til at forsvare sig, løbe væk, forsvinde ud af den her vanvittige situation, men Babas blik naglede ham til jorden. Koldsveden brød frem på Einars pande, og pulsen dunkede i tindingerne. Babas smil blev bredere. Han havde bemærket Einars angst. I udkanten af sit synsfelt kunne Einar se de andre ved bålet, der havde rejst sig op nu. Afventende stod de, spændte som fjedre. Baba spærrede de runde øjne endnu mere op, et glimt lyste fra de udvidede pupiller der sugede Einar ud af sig selv og ind i tomheden.

Som i slowmotion løftede Baba sin venstre pegefinger og rettede den mod Einar mens han stødte ordene ud:

"I - CURSE - YOU!"

Rustkammeret
Bestil
Rustkammeret
Fortællinger fra mørket 2
Gå til Saxo

Udgivelse: 01/11-2017
Forlag: Enter Darkness, 328 sider
Omslag: Lesia Solot
Pris: 298,-

Gudrun Østergaard


Gudrun Østergaard er født i 1965. Hun skriver noveller og romaner primært inden for science fiction-genren, men med lejlighedsvise afstikkere til andre genrer. Temaerne spænder bredt fra kommunikation med et ikke-jordisk væsen til perspektiverne ved indførelse af borgerskabstest eller uhindret statscensur.

Gudrun er uddannet audiologopæd og arbejder parallelt med forfattergerningen som talehørekonsulent hvor hun til stadighed forsøger at stille det ultimative spørgsmål.

Hun har udgivet en lang række noveller i forskellige antologier, en enkelt SMS-novelle, novellesamlingen Tidsfordærv, romanen Regnfaldet og ungdomsromanen Kodeks.

www.gudrunoestergaard.com

Del